Sunday, October 02, 2011

♥ My PERFECT Date ♥

Salam pembuka bicara . (:
BTW, semalam an makcik tido lewat taw . Mengantok pun adew gak . (:
Makcik jalan2 cari pasal dengan adik makcik .
Mentang-mentang pakcik dok melaka 2 hari .
Makcik lenjan kereta dye gila-gila punya .
HAHAHA :)
OOPPPSSS !!!!
Terkantoi lak kalau pakcik baca blogger makcik nie .
Habis telinga makcik dia pial-pial nanti .
Ngeeee~~~~
Pakcik bagi makcik pakai kete pakcik .
Pas uhh makcik buat macam harta makcik plak .
Almaklum ahh kan .
Makcik na pakai kereta sendiri lambat lagi kotttt .):
Na tunggu kena sambong belajar lagi .
Sedeyyy ahhh ):
Tapy ta pew, pakcik amy selalu pesan kat makcik .

"Bersusah-susah dahulu sayang "
"Bersenang-senang kemudian"
"Belajar tu habis kan dulu"
"Bie tetap tunggu sayang"


Makcik beruntung sebab dapat pakcik yang always understanding kat makcik .
Walaupun selalu bergaduh .
Tapi makcik tetap sayang pakcik .
HAHAHA .
♥♥♥♥

Lawa ta kereta makcik ????
HAHAHAHA (:
Bukan ahhh, nie hak pakcik amy .
Semalam bertarikh 1/10/2011 bufday pakcik yang kew 21 tahun .
Alhamdulillah . Da besar rupanya pakcik saya nie .
Tapy saya ta mampu na bagi pakcik hadiah yang mahal-mahal .
Saya dapat belanja pizza hut dengan beli baju jew untuk pakcik .
Saya ta mampu sebab gaji saya pun ta banyak untuk bulan nie .
Makcik mintak maaf yew pakcik .
):

Seharian saya spent tyme bersama dengan pakcik saya taw .
Kol 8 pagi pakcik da gerak dari klang .
ALAMAK !!! 
Rase macam first date jew .
Very PERFECTTTT date ahhhh . (:
Masa masuk jew kereta pakcik amy da cakap .

"Sayang . Jom tengok cerita binik-binik ku gangster "

Makcik hanya mampu tersenyum jew .
Adoyaiii . Meleleh ahh kalo pakcik cakap manjew-manjew macam uhh .
HAHAHA (:
Lepas tengok wayang kat dataran pahlawan uhh .
Pakcik cakap pakcik lapar .
So, saya beli kan ahh dye pizza .
Hanya dekat MP jew adew pizza .
Na kew ta na terpaksa gak beli pizza kat MP uhh .
Paling ta ley belah kene mngedap muka mamat 2 orang uhh ahh .
Bese ahh an makcik kan pernah selisih paham dengan diaorang .
Nasib baek take away .
HUHHHhhh !!!

Then makcik dengan pakcik pun pergi ahh dekat parking kereta .
Dekat taming sari uhh .
Punya sengal ahh makcik nie ta bagi taok pakcik yang kena letak kupon .
Walaupun hari ahad .
Kena SAMAN daaaaaaa, 30 henget .
HAHAHA :)
Nasib baek pakcik ta marah makcik .
(:

Pakcik saya posing !!!
Adoiiii . pewot kedepan daaa .=='


Makcik nie cam bajet jew kan .
Padahal ta ahh cun ane pun .
HAHAHA (:
Na taok napew pakcik ketap bibir ????
HAHAHA (:
Sebab makcik pernah cakap bibir pakcik tebal .
TERBAEK !!! (:

This our picture .
Makcik suka pic nie .
I love u BUCUK !!!
Pada my BUCUK kan .
HEPPY BUFDAY YANG KE 21 BABY .
Makcik doa kan supaya pakcik di panjang umur dan di murah kan rezeki .
Amin ya rabbal alamin .
Dan lagi satu permintaan makcik .
Semoga hubungan kita kekal abadi hingga akhir hayat .
Wooowww !!!
Macam awie sembilu ahhh !!!
Jiwang ahhh plak makcik nie !!!
HAHAHAHA (:

Hmmm . Sudah-sudah !! :P
Letih makcik membebel taw . Love to story here .
Bila dah tulis blog dan meluahkan cerita antara kami .
Satu hari nanti if hubungan ini berjaya .
Boleh rujuk balek kan ???
Hehehe (:
Pakcik dan makcik hanya lahhh satu .
Apa yang saya buat pakcik mesti tahu .
Hanya melalui blogger ini pakcik akan tahu apew yang makcik rasa .
Thanx bebeh . Give me everything dat i need .
Only GOD can decide our relationship .
K lahhh . Semoga korang terhibur dengan cerita makcik yang ta best nie .
Tapi bagi saya is de BEST !!!
My story not attractive like yours ~~~
I'm sory keyhh . Hope enjoy .
I lap u sayang ♥

P/S : Lagu nie makcik pernah bukak .
Pakcik cakap sedap sangat-sangat .
Sedih jew lagu nie .
Makcik sayang pakcik !!!
Moremoremore taw .
Lagu nie penuh makna .
Pakcik jangan curang yew  .
...................................................................................................................

Sekali ku telah berjanji
Tak akan ludah ku telan kembali
Karna ku t’lah memilih
cinta hanyalah satu

‘Tuk dirimu
Namun apa yang t’lah kau beri
Memang lidah memang tak bertulang
Dulu kita berjanji tak akan pernah saling menyakiti

Cukuplah sudah jangan menangis untukku
Hapuslah air matamu
Beribu kata maafmu takkan merubah
Hati terlanjur terluka

Selalu ‘tuk mencoba dan terus mencari
Jalan untuk memaafkanmu
Walau ku tahu semua hanya sia-sia
Ku sadar cintamu terlahir bukan untukku


Wrote By : ZUL!3ZAH


I Love My Apex

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...