Tentang Kita

Pertama kita kenal (first love),tyme uhh umor kite bwu 17 taon . 
Dan umor awak 18 taon . an . an . an awak . 
Awak dodok satu taman dengan saya . 
Sebab awak sewa rumah dekat situ dengan kawan kawan awak .
Awak study tyme tu an . an . 
Pada mula nya awak kawan dengan kawan baek saya .
Awak dating dengan dia .
Awak pergi jusco dengan dia .
Awak kua dengan dia .
Saya ta kesah pon .
Tapy skunk kalau awak kuar dengan perempuan laen saya KESAH !!!!
:)
Sebab tyme uhh saya pon kawan dengan kawan awak .
HAHAHA . :)
Kawan awak uhh selalu nyanyi kan saya lagu "Cinta Kain Puteh"
Then, tetibe awak cakap nak kawan dengan saya .
After that kita pon cople, pas uhh awak buang kawan saya macam uhh jew .
Ta baek awak kan . :) Jahat !!!

Lama tak kita cople ???
Cuba awak kira berapa tahun hubungan kite nie???
Tapi kisah cinta kita selalu berhenty di tengah jalan .
Setiap hubungan mesti ada dugaan kan .
Awak ahh, banyak sangat perempuan .
Sampai kantoi dengan saya awak mesej dengan perempuan laen .
Adeq angkat abang awak ahh, apew ahh .
Upewnyew budak PTPL .
(Scandal Awak)
Saya ingat lagi awak mesej perempuan uhh masa saya on the way balek kelantan .
25 mesej masuk dalam henset saya .
Upewnyew mesej copy dari perempuan uhh .
Hancur hati saya ok !! :(
Isskkk . Terok ahh awak nie .
Sampai hati curang !!!!

Ta taok sebenarnya saya pasang MESEJ COPY .
Dengan perempuan laen awak boley perlakukan macam uhh .
Tapy dengan saya, langkah mayat saya dulu yaaa . Hikhik :)
Saya pun kenal dengan laky yang nama Khairy uhh .
Saya tinggal kan awak sebab awak curang .
Awak cople dengan betina nama Farah uhh .
Awak cakap kenal dari akak awak .
Sebab kawan baek akak awak .
Sardis sungguh awak buat saya kan . kan :)

Then, tetibe awak cari saya balek, kita cople sampai skunk .
(Cople : putus)
(Cople : putus)
Adoyaiiiii . . . . . . . . .Hehehe .
Nak tahu kenapa saya  terima awak balek????
Sebab awak da banyak berubah .
Awk cakap awak sanggup tinggal kan perempuan uhh sebab saya .
Awak da ta macam dulu .
Boley percaya kew nie ???
Hehehe :P

Awak ZUL HELMI .
Awok taok ta yang kite sayang kat awak sangat sangat kot .
Akhir nya tuhan pertemu an kita lagi .
Sampai skunk kite bercople   :)
Npew ahh dari dulu kita ta bersama an awak .
Npew dari dulu hubungan nie selalu adew penghalang . Sedey kita taw:(
Saya dengan laki laen . (MR K)
Dan awak dengan perempuan laen . (MRS F)
Tapy sekarang saya da jady sebahagian dari family awak .
Sama juga dengan awak . An . An . An .
Mentang mentang da kenal dengan family awak dengan family saya .
Berlagak ahh plak saya nie .

Bie . windu kat bie . kita salu berjauhan . 
na ciom awak . HAHA :)
GedikZZZ nye saya nie . 
skunk kita salu gado . 
Kita na awak !!! Na awak !!! Ta kira na jugak !!!!
Na awak yang salu wat lawak bodo yang kadang kadang menyakit kan hati jugak. 
HEHE .♥ ♥ ♥
Windu sangat sangat kt bau badan awak . wangyyyyy . ^_^ HAHA :) 
Gatal+genyah ahh plak saya nie . 
Ta pew ahh saya genyah dengan awak jew pon . 
Betol kan awak . HEEEEE~~~ . 

Saya Cik Faezah
My Soul :)
Mr. Marshellow & Mrs. Marshell

P/S : Lagu nie kite tujukan untuk awak .
Kte suka lagu nie kot . ♥♥ 


Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu

Hidup tanpa si dia di sisi ku
Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka

Pintu hatinya untuk cintaku
Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dariku
Agar dia tidak kesepian

Selalu rasa ada cinta agung
Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa

Tanpa cinta dia di hatiku
Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti
Tuhan tolong lembutkan hati dia

Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

HAFIZ ft ADIRA - OMBAK RINDU




I Love My Apex

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...